fredag den 23. november 2007

Thanksgiving

I går var vi til Gymboree:
Om formiddagen gik Viggo for første gang med kun én hånd at holde i:
Derefter tog vi op til the Museum of Natural History, hvor forberedelserne til næste dags Macy's Thanksgiving Day Parade fandt sted. Her oppuster de de kæmpe ballonfigurer, og det er næsten lige så stor en attraktion som paraden. Derfor var "besigtigelsen" sat MEGET i system af politiet:
Der var gratis balloner:
Og efter at have gået i gåsegang et par "blocks" dukkede ballondyrene op:
Museum of Natural History med lyskædebeklædt gran-dinosaur foran:
Shrek i baggrunden:
Pga. politiafspærringerne og ensrettede fortorv måtte vi gå en lang omvej for at komme til en Subway. Vi kom forbi "Maxilla & Mandible", som vi også var ved i 2002.
Så er det ved at være jul!:

THANKSGIVING DAY


I dag tog vi ikke til paraden, for det foregik lige under Viggos lur, og desuden ville det nok have været lidt overvældende for Viggo med menneskemængden. De forventede 3,5 mio. tilskuere!

Nis og Viggo havde en play date om eftermiddagen med én af Nis' bekendte og hans søn. Jeg benyttede lejligheden til at gå ud og få ordnet negle sammen med Nis' kollega Sarah:
Fordi det er helligdag, måtte vi gå ind det eneste sted, vi kunne finde, der var åbent. Der var ikke så fint, men det betød så, at det var billigt. Jeg gav under 150 kr. for en manicure og en udvidet pedicure med underbens-kur og fodmassage:
Vi spiste middag (Turkey dinner) på en restaurant. Fra venstre: Alexandra (Clements kæreste som er på besøg), Sarah, Nis, Viggo, Clement og Louise:
Det blev sent, før vi kom hjem og fik puttet Viggo. Det er jo ok, når det ikke sker så tit, og Viggo havde snuppet en ekstra lur i klapvognen inden middagen. Han var træt, men ville gerne pjatte i Subway'en på vej hjem:

1 kommentar:

Nichole sagde ...

It looks so festive down there getting ready for the parade! Those ballons are HUGE aren't they?

I went to the Maxilla & Mandible website, it looks like an interesting store! The skeleton is funny dressed up for Christmas.

It is a little funny for me to see Clement holding Viggo because I have seen him a lot lately on the DR website! He is famous (to me) and holding your son! haha.

I'm glad you got a little "girl time". I can't believe how cheap it all was!