søndag den 12. august 2007

Rejse og ankomst til Washington, D.C.

Vi fløj fra Kastrup torsdag d. 9. august sammen med Nis' kolleger Sarah og Clement. Nis' mor og moster vinkede farvel til os i lufthavnen, og i sidste øjeblik besluttede Viggo sig for at vinke tilbage.Da Viggo ikke har sovet i vores arme, siden han var nyfødt, var det lidt utroligt, at han, allerede mens vi lettede, faldt i søvn hos Nis. Han sov flere gange hos os begge under turen, der varede lidt under 9 timer. Vi kom ret hurtigt igennem Dulles Airport i Virginia nær Washington, D.C., og vi fik brug for den kæmpe nye autostol, som vi havde slæbt med, da vi tog en taxi til vores lejlighed i Capitol Hill.
Der er god plads her i lejligheden! Udover spisekøkken og et badeværelse med badekar er der spisestue, stue, kontor (inkl. skab med vaskemaskine og tørretumbler) og soveværelse. Her er verdens største mikrobølgeovn og ovn.
Kvarteret er hyggeligt med en masse forskelligfarvede huse, men der er desværre ret langt til butikker. Det ville ikke gøre så meget, at vi skal gå langt for at købe ind, hvis bare der ikke var så varmt her!!! I dag var vi oppe på 34 grader, og det er køligt i forhold til den hedebølge, de har haft her! Det er dog en omvæltning for os, og Viggo er da også gladest, når vi har lejlighedens air-conditioning kørende.
Billeder kommer snart...

1 kommentar:

Nichole sagde ...

Deres lejlighed lyder fantastisk. :)

I am glad you have air conditioning. It would be miserable without one at 34 degrees.

I am anxious to see pictures.
Have fun!