lørdag den 20. oktober 2007

Tur til Central Park

Det er godt vejr her med sol og lidt vind. I går var det også varmt, men det øsregnede, så vi havde en hjemmedag og vovede os kun ud for at købe ind.

Det er dejligt at hygge med Mormor: I dag tog Viggo, min mor og jeg bussen til Central Park, hvor vi startede i det syd-østlige hjørne ved the Pond:
Nær ved lå skøjtebanen, der er åben fra oktober til marts:
Vi gik nordpå til Bethesda Fountain, som vi har set i mange film:
Vi var henne ved en sø, hvor denne statue af H.C. Andersen står:
Ved samme sø sidder Alice i Eventyrland:
En slyngemormor er født:
Viggo elsker at blive "dykket" bagover i slyngen:
Viggo var så sød og glad på hele turen, selvom den tog 6 timer:
Vi var også i den del af Central Park, der hedder Strawberry Fields til minde om John Lennon, der blev skudt udenfor sit hjem på den anden side af gaden.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Marianne, Nis og Viggo
Hvor ser det hyggeligt ud. Og du ser godt ud Marianne. Det er pisse godt det billed hvor du har Viggo på nakken, da han synes det var lidt for kedeligt at sidde i klapvogn. Hvor er der bare også mange gode billeder af Viggo. Hvor er han dejlig. jeg er jo ikk så flittig ved computeren, så det er først idag jeg har fået åbnet. Begge børn er hos farmor og farfar, så nu var der ro til at sidde og kigge og læse. Alletiders. Håber alt er vel og at I har nydt tiden med mormor. Pas godt på hinanden og håber vi kan ses når i kommer hjem. Knus Marianne

Anonym sagde ...

Hej allesammen

Det ser ud som om, I hygger jer rigtig meget. Dejligt. Hvor er det bare godt det billede, hvor mor sidder med H.C. Andersen. Billederne af Viggo er også rigtig søde.
Kan I have det fortsat rigtig godt.

Knus,
Camilla

Nichole sagde ...

I didn't realize there was so much stuff inside of Central Park! And I certainly didn't know there was a big statue of H.C. Andersen there. The weather looks beautiful.