lørdag den 13. oktober 2007

Desværre mobilbilleder...

Nis har en uges ferie, og i går tog vi uptown for at kigge på legetøj. Vi var i FAO Schwarz, som er den kæmpe legetøjsforretning, hvor Tom Hanks danser på klavertangenter i "Big". Batteriet i vores kamera var igen fladt, men jeg kan se, at kvaliteten på billeder fra Nis' telefon ikke er så dårlig:
Vi har meldt Viggo til Gymboree-timer, som er en slags legestue. Han/vi går på et hold for børn, der er 10-16 mdr. gamle, hvor der fokuseres på motorik, balance og musik (én gang om ugen). Når man er tilmeldt et hold, kan man komme til skemalagte legetimer uden lærer, så tit man har lyst, og det finder sted 6 dage om ugen, så nu får Viggo endelig rig mulighed for at være sammen med andre børn.
Vi har været der to gange allerede - første gang fik han lov at lege på den indendørs legeplads, selvom han ikke var tilmeldt, og i går fik vi en prøvetime og meldte ham til derefter.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke dog en legetøjsforretning! -
Dejligt for Viggo at få legekammerater. Kan han lege med andre, eller leger de bare ved siden af hinanden? Kan jeg komme med på besøg mon? Er det langt fra, hvor I bor? Hvor stort er det hold Viggo er på? Snakker I med de andre forældre?

Nichole sagde ...

I have only been to the store in Chicago, but I think it is such a fun place! For being a camera phone, the pictures turned out pretty good!

Anonym sagde ...

Wow en legetøjsforretning!! Rasmus sagde: "Jeg tror altså ikke, Viggo må få den hund med hjem". Og så gik spekulationerne ellers på, hvordan I skulle få den med hjem, HVIS han nu alligevel fik lov... :O)