torsdag den 4. oktober 2007

Hirshhorn Museum

Nis er i Pennsylvania nu. Han, Sarah og Clement har fået selskab af Louise, der er journalist og netop er blevet færdig med et job som vært på Deadline. Nis har desuden planer om at få noget teknisk hjælp, når vi kommer til New York, så deres job skulle gerne blive lidt lettere.

Viggo og jeg gik i går forbi en legeplads i nærheden af vores lejlighed. Da der samtidig ankom en større gruppe børn, måtte vi også ind og lege. Vi har været på tur ind til byen igen. Vi var tilbage ved karrusellen fra 1947.
Vi tog en tur:
Så var vi på the Hirshhorn Museum (der er ikke mange navne med 3 H'er!). Bygningen er "donut"-formet:
Museets indre gård:
Den ene etage var fyldt med kunst, som jeg er sikker på, at en 8-årig kunne have lavet. Bl.a. disse striber på et ellers tomt lærred af en "American Master" Morris Louis:Der var nogle underlige lysinstallationer, men denne her var fascinerende - et spot på en facetslebet glasring, der drejede, og det brudte lys nærmest dansede rundt i rummet. Viggo var også optaget af det:
Næste etage, vi var på, synes jeg, var meget mere interessant, så det var en god museumstur.

En statue foran museet:
Washington har også en pyramide (Hirshhorn Sculpture Garden):
Viggo fik lov at pjaske lidt:Og så lige endnu et Viggo-billede:

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Viggo.
Der er ikke noget som en gyngetur, vel?? - Det skulle måske lige være at få lov til at pjaske med vand ved et springvand, ikke!
Det er sommer endnu, skal jeg love for! Hvordan mon vejret er om 2 uger?
Knus fra mormor